Fòrum tema 3. La construcció dels Estats Nacionals

GaribaldiBismark
Durant el segle XIX, les configuració polítics d'Europa van canviar considerablement amb la creació de dos nous  Estats, que tindran un paper determinat en el futur de la història europea; em refereixo a Itàlia i Alemanya. En aquest processos de construcció nacional dos homes van tenir una importància fonamental:  Garibaldi en el cas d'Itàlia i Bismarck en el cas d'Alemanya.

En aquest fòrum heu de valorar el paper, de forma crítica, de cadascun d'ells en les unificacions.

Recordeu: heu de escriure el vostre comentari en l'apartat correponen i poseu sempre el vostre nom. Podeu fer refererència i valorar l'opinió dels vostre companys de classe. No podeu utilizar el sistema de "copiar i pegar ", les explicacions han de ser personals.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.